Rompetrol a închiriat 9.300 mp, reprezentând sase etaje, într-unul dintre cele doua imobile ale proiectului City Gate, dezvoltat de Globe Trade Center în Piata Presei Libere din Capitala, unde vor fi relocate din aprilie birourile grupului din Bucuresti si Ploiesti. Pe lânga spatiile de birouri din turnul de nord al proiectului de birouri, tranzactia a vizat si închirierea a 200 de locuri de parcare, se arata într-un comunicat al ...
Rompetrol a închiriat 9.300 metri patrati, reprezentând şase etaje, într-unul dintre cele două imobile ale proiectului City Gate, dezvoltat de Globe Trade Center în Piaţa Presei Libere din Capitală, unde vor fi relocate din aprilie birourile grupului din Bucureşti şi Ploieşti.

Pe lângă spaţiile de birouri din turnul de nord al proiectului de birouri, tranzacţia a vizat şi închirierea a 200 de locuri de parcare, se arată într-un comunicat al CBRE-Eurisko, firma de servicii imobiliare care a intermediat preluarea.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.