Rimobi, divizia de real estate a grupului RTC, controlat de omul de afaceri Octavian Radu, are ca principal obiectiv pentru 2010 vanzarea integrala a celor 120 de apartamente din cadrul proiectului Theresianum, din orasul Sibiu. Restul proiectelor...

Rimobi, divizia de real estate a grupului RTC, controlat de omul de afaceri Octavian Radu, are ca principal obiectiv pentru 2010 vanzarea integrala a celor 120 de apartamente din cadrul proiectului Theresianum, din orasul Sibiu. Restul proiectelor anuntate raman deocamdata doar pe hartie.

Proiectul Theresianum, amplasat in cartierul Terezian din Sibiu, cuprinde 120 de apartamente si a fost finalizat la sfarsitul anului trecut. Pana in prezent au fost vandute 42 de locuinte, dintre care 30 prin programul guvernamental Prima Casa.

Astfel, planurile Rimobi s-au schimbat fata de jumatatea anului trecut, cand reprezentantii companiei anuntau ca vor livra cate un proiect rezidential in fiecare an, pe lista mai fiind si o cladire de birouri, ce urma a fi dezvoltata in Bucurestii Noi.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.