Desi proprietarii lupta pentru pastrarea chiriilor la nivelurile actuale, semnele economice negative nu pot provoca altceva decât scaderea lor în continuare, dupa reducerea de 40% din acest an. Chiriile cerute de proprietarii de apartamente au urmat, anul trecut, în mod firesc, traseul preturilor de vânzare a locuintelor, scazând masiv, în principal din cauza supraofertei, dar si a slabirii potentialului financiar al chiriasilor. Iar semnele ...

Desi proprietarii lupta pentru pastrarea chiriilor la nivelurile actuale, semnele economice negative nu pot provoca altceva decat scaderea lor in continuare, dupa reducerea de 40% din acest an.

Chiriile cerute de proprietarii de apartamente au urmat, anul trecut, in mod firesc, traseul preturilor de vanzare a locuintelor, scazand masiv, in principal din cauza supraofertei, dar si a slabirii potentialului financiar al chiriasilor. Iar semnele pentru anul viitor raman pe aceleasi coordonate.

"Anul 2009 a fost unul de scadere si de adaptare a pietei la conditiile economice globale. In opinia mea, anul 2010 va fi unul mai dificil decat cel precedent. In schimb, nu cred intr-o scadere la fel de acuta a chiriilor. Cu siguranta, oferta de apartamente noi va creste in anul urmator si cred ca vom asista in continuare la o relocare in piata, de la mai scump la mai ieftin, de la mai vechi la mai nou“, crede Bogdan Barbulescu, broker in cadrul agentiei imobiliare Regatta.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.