CorporateNews4 Ianuarie 201014:57

Lectura de un minut

Data deschiderii centrului comercial Mega Designer Outlets, programata initial pentru septembrie 2009, este momentan indecisa. Reprezentantii dezvoltatorului au declarat pentru DailyBusiness.ro ca inca nu pot da o declaratie oficiala vizavi de noul termen de livrare. Momentan, pe santierul outlet-ului, amplasat pe autostrada A 1, nu se lucreza.Reprezentantii dezvoltatorului spun insa ca oprirea lucrarilor este cauzata de conditiile meteo.Prima faza a proiectului, cel de-al doilea centru

Data deschiderii centrului comercial Mega Designer Outlets, programata initial pentru septembrie 2009, este momentan indecisa. Reprezentantii dezvoltatorului au declarat ca inca nu pot da o declaratie oficiala vizavi de noul termen de livrare.

Momentan, pe santierul outlet-ului, amplasat pe autostrada A 1, nu se lucreaza. Reprezentantii dezvoltatorului spun insa ca oprirea lucrarilor este cauzata de conditiile meteo.

Prima faza a proiectului, cel de-al doilea centru outlet din Romania, urma sa fie inaugurata in septembrie 2009, cu aproape un an mai tarziu decat termenul prevazut initial, dar inca nu a fost finalizata. Potrivit ultimelor date facute publice de reprezentantii Mega Company, dezvoltatorul proiectului, spatiul comercial este preinchiriat in proportie de 65%.

Citeste si:
Iubita lui Dragnea a cumpărat proprietăți de 350.000 de euro în...
Iubita lui Dragnea a cumpărat...

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.