Equest Balkan Properties (EBP), proprietarul Domo si al Vitantis Shopping Center din Bucuresti, a început procedura de vânzare a proiectului imobiliar mixt Apollo din Belgrad pentru suma de 22,7 mil. euro, care presupunea preluarea unor datorii de 20,8 mil. euro si plata a 1,9 mil. euro „cash“, se arata într-un anunt al companiei publicat de Bursa din Londra. EBP a încheiat un acord cu firma Sunville Corporation ce prevede preluarea vehicolului ...
Equest Balkan Properties (EBP), proprietarul Domo şi al Vitantis Shopping Center din Bucureşti, a început procedura de vanzare a proiectului imobiliar mixt Apollo din Belgrad pentru suma de 22,7 milioane de euro, care presupunea preluarea unor datorii de 20,8 milioane de euro şi plata a 1,9 milioane de euro „cash“.

EBP a încheiat un acord cu firma Sunville Corporation ce prevede preluarea vehicolului investiţional Elgin, folosit pentru dezvoltarea proiectului Apollo.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.