Bucurestiul este singurul mare oras din Europa in care nu a fost inregistrata nicio tranzactie imobiliara in trimestrul al treilea al anului, perioada in care, la nivelul Europei, in 25 de orase analizate, s-au facut investitii de 8,4 miliarde euro, in...
Bucurestiul este singurul mare oras din Europa in care nu a fost inregistrata nicio tranzactie imobiliara in trimestrul al treilea al anului, perioada in care, la nivelul Europei, in 25 de orase analizate, s-au facut investitii de 8,4 miliarde euro, in crestere cu 53% comparativ cu trimestrul anterior, potrivit unei analize a companiei de consultanta imobiliara BNP Paribas Real Estate.

Cu toate acestea, la nivelul Romaniei, in 2009 au fost anuntate doua mari tranzactii imobiliare care totalizeaza peste 67 milioane de euro: preluarea European Park Braila, in schimbul a 63 milioane de euro si achizitia Modul Shopping Center din Targoviste, in schimbul a peste 4 milioane de euro.

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.