CorporateNews17 Ianuarie 201111:20

Lectura de un minut

Daca in alte domenii cei care isi cauta de lucru se confrunta cu o oferta saraca in posturi dispo­nibile, in domeniul IT&C expertii au de unde alege: corpo­ratiile incep anul crescandu-si baza de angajati.
In plus, specialistii din recrutare vorbesc si despre o crestere a salariului, insa aver­ti­zeaza ca angajatii trebuie sa isi creasca nivelul de competente, astfel incat pretul fortei de munca raportat la calitatea pregatirii profesionale sa ramana compe­titiv fata de tarile de vestul Europei.

De la inceputul acestui an, compania producatoare de software pentru afaceri Oracle a publicat pe site-urile de recrutare peste 60 de anunturi de angajare. Aceasta are nevoie de dezvoltatori de aplicatii Java, administratori de baze de date, ingineri pentru suport tehnic. De asemenea, com­pania recruteaza si persoane cu expe­rienta in vanzari, fara pregatire in IT, dar care vorbesc araba, germana, polo­neza, rusa, finlandeza, suedeza, olandeza, nor­vegiana sau daneza.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.