Utilizatorii Vodafone, al doilea operator de telefonie mobila pe piata locala, nu isi mai pot plati facturile prin punctele de loialitate acumulate, insa le pot utiliza pentru a-si achizitiona telefoane, accesorii, pachete cu minute in retea sau...

Utilizatorii Vodafone, al doilea operator de telefonie mobila pe piata locala, nu isi mai pot plati facturile prin punctele de loialitate acumulate, insa le pot utiliza pentru a-si achizitiona telefoane, accesorii, pachete cu minute in retea sau nationale, informeaza oficialii companiei.

“Incepand de la 1 august, punctele de loialitate acumulate nu mai pot fi folosite pentru plata facturii Vodafone, in schimb pot fi folosite oricand pentru achizitionarea de telefoane si accesorii la preturi speciale, pachete cu minute in retea sau nationale”, afirma reprezentantii Vodafone.

Astfel, in cazul in care un utilizator a acumulat 100 de puncte de loialitate le poate utiliza pentru achizitionarea a 100 de minute in retea, in locul unei reduceri de 1 euro la factura Vodafone.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.