Leo Apotheker, CEO-ul SAP, unul dintre cei mai mari producatori de software la nivel global, a demisionat surprinzator duminica, odata cu anuntul facut de companie prin care revenea la o structura cu doi CEO, scrie Wall Street Journal. Reprezentantii companiei germana au explicat ca SAP a ajuns la un acord comun cu Apotheker, cu experienta de 20 de ani in cadrul companiei, prin care sa nu-i reinnoiasca contractul, dupa mai putin de un an s-a aflat la conducere singur.SAP a... [ Cite
Leo Apotheker, CEO-ul SAP, unul dintre cei mai mari producatori de software la nivel global, a demisionat surprinzator duminica, odata cu anuntul facut de companie prin care revenea la o structura cu doi CEO.

Reprezentantii companiei germana au explicat ca SAP a ajuns la un acord comun cu Apotheker, cu experienta de 20 de ani in cadrul companiei, prin care sa nu-i reinnoiasca contractul, dupa mai putin de un an s-a aflat la conducere singur.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.