Compania de cablu Liberty Global, detinatoarea operatorului de cablu UPC Romania, a incheiat un contract prin care vinde actiunile detinute intr-o companie telecom japoneza, pentru 4 miliarde $ (2,83 mld. euro), a scris Wall Street Journal. Fondurile vor fi folosite pentru consolidarea operatiunilor din Europa, in special pe segmentul TV.Liberty Global, companie controlata de John Malone, va vinde cele 37,8% de actiuni detinute la Jupiter Telecommunications, a doua cea mai mare... [

Liberty Global, detinatoarea UPC Romania, va atrage 4 mld. $ din vanzarea actiunilor Jupiter Telecom
Compania de cablu Liberty Global, detinatoarea operatorului de cablu UPC Romania, a incheiat un contract prin care vinde actiunile detinute intr-o companie telecom japoneza, pentru 2,83 miliarde de euro.

Fondurile vor fi folosite pentru consolidarea operatiunilor din Europa, in special pe segmentul TV.

Liberty Global, companie controlata de John Malone, va vinde cele 37,8% de actiuni detinute la Jupiter Telecommunications, a doua cea mai mare companii de telecomunicatii din Japonia.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.