Hewlett-Packard (HP) si Microsoft au anuntat un parteneriat pe o perioada de trei ani pentru a investi 250 milioane dolari in integrarea produselor lor de software si hardware, urmand sa ofere o singura solutie de tehnologie pentru clienti, scrie TheStreet.com. Tehnologia, denumita in limbaj de specialitate cloud computing, presupune construirea unui "nor", compus din mai multe servicii, de care... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]

Hewlett-Packard (HP) si Microsoft au anuntat un parteneriat pe o perioada de trei ani pentru a investi 250 milioane dolari in integrarea produselor lor de software si hardware, urmand sa ofere o singura solutie de tehnologie pentru clienti.

Tehnologia, denumita in limbaj de specialitate cloud computing , presupune construirea unui "nor", compus din mai multe servicii, de care utilizatorul poate beneficia atunci cand acceseaza "norul".

Parteneriatul are ca scop simplificarea experientei clientilor pentru dezvoltarea, implementarea si de gestionarea mediilor IT pentru companii.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.