CorporateNews4 Ianuarie 201010:15

Lectura de un minut

Prima jumatate a acestui an va fi una foarte dificila cu ”achizitii de avarie si falimente”, scaderea urmand sa se termine in a partea a doua din 2010, scrie pe blogul personal Radu Georgescu, presedintele grupului Gecad, care face o...
Prima jumatate a acestui an va fi una foarte dificila cu ”achizitii de avarie si falimente”, scaderea urmand sa se termine in a partea a doua din 2010, scrie pe blogul personal Radu Georgescu, presedintele grupului Gecad, care face o analiza a crizei din domeniul IT in Romania, America, Europa, Chinia si India.

”Noi abia acum ne prindem ca incepe criza. Momentul asta ne prinde cu buzunarele goale, cand deja nu prea mai avem multe de facut. O sa incepem deci sa taiem costuri, ceea ce o sa conduca la un efect de bulgare de zapada. Oameni fara job, firme in faliment (vezi Flamingo). Din fericire gradul de indatorare este foarte mic, deci nu prea cadem de sus. Probabil ca oamenii buni nu vor avea probleme, dar cei fara chef de treaba vor suferi (din efectele benefice ale crizei ). Industria IT inca se bazeaza foarte mult pe comenzi guvernamentale si deci vom depinde de ei (din fericire, Gecad nu are legatura cu subiectul ). Probabil ca in H1 din 2010 ne asteapta ce este mai rau, inclusiv achizitii de avarie si falimente, posibil ca in H2 sa atingem fundul gropii.

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.