Silviu Nicolescu, fost redactor la cotidianul Business Standard, a preluat functia de media relations manager in cadrul operatorului telecom Vodafone Romania. Nicolescu a preluat functia de luni, 30 noiembrie. Acesta a fost redactor timp de aproximativ un an la publicatia anterior amintita. Anterior, a fost editor in chief la BizCity. Nicolescu a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti. [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]
Silviu Nicolescu, fost redactor la cotidianul Business Standard, a preluat functia de media relations manager in cadrul operatorului telecom Vodafone Romania.
Nicolescu a preluat functia de luni, 30 noiembrie. Acesta a fost redactor timp de aproximativ un an la publicatia anterior amintita. Anterior, a fost editor in chief la BizCity. Nicolescu a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti.
[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.