Canon Inc, cel mai mare producator de aparatura foto din lume, a afisat o scadere a profitului net de 56% pe intervalul iulie-septembrie 2009, aceasta fiind a saptea scadere trimestriala consecutiva, in contextul in care aprecierea yenului a diminuat valoarea exporturilor, potrivit Bloomberg. Profitul net din al treilea trimestru a scazut cu 56%, la 36,7 miliarde yeni (398 milioane dolari), de la 83 miliarde yeni (902 milioane dolari) in aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat Canon
Canon Inc, cel mai mare producator de aparatura foto din lume, a afisat o scadere a profitului net de 56% pe intervalul iulie-septembrie 2009, aceasta fiind a saptea scadere trimestriala consecutiva, in contextul in care aprecierea yenului a diminuat valoarea exporturilor.

Profitul net din al treilea trimestru a scazut cu 56%, la 398 milioane dolari, de la 902 milioane dolari in aceeasi perioada a anului trecut.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.