Compania Xerox, unul dintre cei mai importanti producatori de solutii de printing la nivel mondial, il inlocuieste pe Petr Sichrovsky la conducerea Xerox Romania si Republica Moldova cu romanul Gabriel Pantelimon, care a ocupat anterior pozitia de Sales and Marketing Director - Xerox pentru Europa Centrala si de Est, Israel si Turcia. Sichrovsky, numit in Romania in august 2009, va parasi Xerox dupa 13 ani in companie.
Gabriel Pantelimon, noul Country General Manager al Xerox Romania si Republica Moldova, s-a alaturat echipei Xerox in 1997, in cadrul Departamentului de vanzari. De atunci, el a detinut o serie de functii importante in companie, fiind numit in 2008 Global Accounts Manager - Xerox in Europa Centrala si de Est, Israel si Turcia, iar in 2009 Sales and Marketing Director - Xerox Europa Centrala si de Est, Israel si Turcia (CIT).Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.