Microsoft a prezentat Office 365, urmatoarea generatie de solutii cloud ce cuprinde: Microsoft Office, SharePoint Online, Exchange Online si Lync Online.

„Cu Office 365, si cea mai mica companie poate beneficia de software si servicii disponibile pâna acum doar companiilor mari, in timp ce companiile de mari dimensiuni pot reduce costurile, fiind la curent cu cele mai noi inovatii fara eforturi suplimentare. Companiile se pot concentra pe propriul business, in timp ce partenerii nostri se ocupa de aspectul tehnologic” a declarat Kurt DelBene, Presedinte Divizia Office, Microsoft.

Companiile cu mai putin de 25 de angajati pot implementa Office Web Apps, Exchange Online, SharePoint Online, Lync Online si un site web extern in doar 15 minute. Office 365 este compatibil cu principalele browsere si aplicatii desktop. Office 365 urmeaza sa fie disponibil in 40 de tari si regiuni anul viitor, inclusiv in România. Pretul serviciilor Office 365 pentru România va fi anuntat la o data ulterioara.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.