Kingston Digital Europe Ltd, afiliata la compania Kingston Technology Inc., liderul mondial independent in produse de memorie, anunta lansarea primului sau flash drive USB 3.0, Kingston DataTraveler Ultimate 3.0.

Unitatea flash Kingston DataTraveler Ultimate 3.0 beneficiaza de rate de transfer ridicate, permitand utilizatorilor de sisteme compatible cu standardul USB 3.0 sa transfere date cu viteze de pana la zece ori mai mari, in comparatie cu USB 2.0.

Kingston DataTraveler Ultimate 3.0 foloseste cea mai noua tehnologie pentru unitatile flash USB, fiind gadgetul ideal pentru utilizatorii inovatori care doresc sa beneficieze imediat de avantajele USB 3.0. Acest drive compact este solutia perfecta pentru stocarea si transferul rapide a diferitelor tipuri de documente, fotografii de rezolutie inalta, muzica, jocuri, videoclipuri HD si altele.

USB 3.0 ofera aceleasi caracteristici “plug and play” precum generatia precedenta de tehnologii USB, dar cu un spor de performanta si cu un mai bun management al puterii. Unitatea Kingston DataTraveler Ultimate 3.0 este compatibila cu precedentul USB 2.0 si vine cu un cablu Y USB 2.0, deoarece anumite porturi USB 2.0 au nevoie de acest cablu pentru a initializa un drive USB 3.0. Unitatea Kingston DataTraveler Ultimate 3.0 poate ajunge la viteze de citire de 80MB/sec. si viteze de scriere de 60MB/sec, fiind disponibil in versiuni de capacitata de 16, 32 si 64GB.

Retail jobs

“USB 3.0 este urmatoarul pas major in materie de memorie flash pentru produsele USB, iar DataTraveler Ultimate 3.0 reprezinta prima noastra oferta de flash drive USB 3.0,” a declarat Steve Hall, EMEA product development manager of flash, Kingston Technology. “Am condus o serie de teste interne pentru a demonstra viteza noilor unitati, spre exemplu, un film de 1 ora si 44 de minute (3.9GB) a fost transferat catre unitatea DataTraveler Ultimate 3.0 intr-un minut si 13 secunde. De asemenea, un DVD de 2 ore si 23 de minute (4.4GB) a fost transferat intr-un minut si 23 de secunde.”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.