Kingston Digital Europe Ltd, afiliata la compania Kingston Technology Inc., liderul mondial independent in produse de memorie, a comandat realizarea unui test independent care demonstreaza ca upgrade-ul de la HDD la SSD poate imbunatati performanta PC-urilor mai vechi cu 50% si a PC-urilor mai noi cu 27%.

Pentru a permite companiilor sa beneficieze de acest avantaj, Kingston Technology a lansat platforma SSDNow pentru calcularea randamentului investitiilor (ROI), usor de folosit si care ii ajuta pe oamenii cu decizie din segmentul IT sa inteleaga cu usurinta oportunitatea oferita de SSD-uri (ROI imediat pentru platformele de procesare ale clientilor).

Responsabilii cu segmentul IT din companii continua sa se confrunte cu bugete de investitiii restranse. “In timp ce intreprinderile au propriile ritmuri de evolutie, fiecare director financiar este nevoit sa creasca productivitatea, sa creeze noi modalitati de crestere a randamentului si sa se foloseasca de timpul econimisit pentru conturarea noilor programe de viitor, precum si sa repozitioneze functiile macro ale pietei tehnologice,” a declarat domnul McDonald, vicepresedintele grupului si directorul diviziei de cercetare pentru Gartner EXP. “Aceste tranzitii nu se vor intampla peste noapte dar vor porni de la deciziile si directiile stabilite in 2010.”

Retail jobs

Cu toate acestea , upgrade-ul PC-urilor nu se afla pe agenda. Gartner a estimeaza ca un procent semnificativ din cele 94 de milioane de PC-uri desktop achizitionate in segmentul professional, in urma cu patru ani si 61 de milioane de notebook-uri achizitionate in urma cu trei ani, vor avea nevoie de o reinnoire, in acest an.

Avand in vedere ca pretul la SSD-uri a ajuns la un nivel accesibil, companiile vor putea realiza o reducere a costurilor semnificativa prin upgradarea sistemelor cu un SSD, cu aproximativ o treime din costuri (incluzand orele de munca) prin comparatie cu achizitionarea unui laptop sau unei statii de lucru noi. Platforma Kingston SSDNow de calcul a randamentului investitiilor permite oamenilor de decizie din segmentul IT sa identifice impactul pe care il pot avea SSD-urile pentru a creste performanta, pentru a demonstra reducerile de cost realizate si pentru a reduce riscul in afaceri.

Citeste si:
Kingston, la cele mai mari venituri din istoria companiei
Kingston, la cele mai mari...

Darwin Chen, VP of Sales & Marketing, Kingston Digital, a declarat: “Multe companii vor fi obligate sa reinnoiasca sau sa upgradeze PC-urile anul viitor. Nu numai ca pretul SSD-urilor a scazut cu 50 de procente per GB in fiecare an, dar companiile inteleg avantajele oferite de cresterea performantei si a reducerii riscului in afaceri. Prin upgradarea actualelor PC-uri cu SSD-uri, companiile pot realiza economii si maximiza performanta realizata de investitiile in PC-uri. Platforma noastra SSDNow de calcul a randamentului investitiilor a fost gandita in asa fel incat sa le ofere oamenilor de decizie din segmentul IT uneltele necesare pentru a stabili daca e necesar sa intarzie upgrade-ul PC-urilor sau sa investeasca in PC-uri noi, dar sa si realizeze impactul SSD-urilor asupra business-ului, in ambele scenarii.”

Citeste si:
Cele mai vizibile beneficii oferite de o centrala termica
Cele mai vizibile beneficii...

Platforma Kingston SSDNow de calcul a randamentului investitiilor permite introducerea anumitor date specifice companiilor - printre care inventarul PC-urilor, costurile legate de personal si media timpului de nefunctionare a HDD-urilor, factori necesari pentru realiza o estimare a castigurilor realizate in timpul de functionare al PC-urilor si timpul necesar pentru a realiza randamentul investitiilor.

Platforma Kingston SSDNow este disponibila in olandeza, engleza, franceza, italiana, germana, poloneza si spaniola.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.