Companiile au prezentat cele mai noi produse, de la televizoare si laptopuri la camere video. Producatorii din industria IT&C au prezentat la targul de tehnologie IFA de la Berlin cele mai noi produse din familia 3D. Un alt subiect al momentului, pe segmentul terminalelor mobile, a fost reprezentat de cel al tablet PC-urilor.
Toshiba a prezentat la IFA laptopul Satellite A665 cu procesor Intel Core i7 si suport pentru rularea filmelor si jocurilor in format tridimensional. Satellite A665 3D include noul Toshiba Video Player 3D. Aceasta aplicatie soft­ware, disponibila in exclusivitate pentru clientii Toshiba, utilizeaza algoritmi complecsi pentru convertirea DVD-urilor din 2D in 3D. In cazul modelului Satellite A665, acest continut 3D poate fi vizualizat pe ecranul HD de120 Hz, compatibil 3D, al laptopului. Modelul Satellite A665 3D suporta redarea jocuri­lor 3D prin HDMI. Astfel, pasionatii de jocuri pot alege sa se bucure de jocuri 3D pe ecranul TruBrite 3D HD de 39,6 cm (15,6”) si cu iluminare LED (120 Hz) sau sa incerce o experienta complet noua a jocurilor pe ecranul de mai mari dimen­siuni al unui televizor 3D, impreuna cu prietenii sau familia.
Retail jobs


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.