Fujitsu Technology Solutions a anuntat numirea lui Rolf Schwirz in functia de CEO. Acesta ii va raporta pe linie directa lui Richard Christou, Corporate Senior Executive Vice President al Fujitsu Limited. Schwirz se alatura echipei Fujitsu, de la...
Fujitsu Technology Solutions a anuntat numirea lui Rolf Schwirz in functia de CEO. Acesta ii va raporta pe linie directa lui Richard Christou, Corporate Senior Executive Vice President al Fujitsu Limited. Schwirz se alatura echipei Fujitsu, de la SAP, unde detine functia de Head of Mature Markets EMEA.

Anterior venirii sale la SAP, Schwirz a fost timp de 12 ani angajat al Oracle, unde a detinut o serie de functii de conducere inclusiv pe cele de vice-presedinte al Departamentului de vanzari in Germania, CEO al Nordic-Germany si Senior Vice President Western Continental Europe. Schwirz va prelua noua functie cel mai tarziu in luna noiembrie a acestui an.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Financiarul.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.