Cum dispozitivele iPad, iPod, iPhone, BlackBerry si e-reader-ele castiga tot mai multi adepti de la o zi la alta, producatorii s-au gandit ca posesorii lor si-ar putea dori si o statie de incarcare comuna, deopotriva practica si estetica – pentru a se asorta (cum altfel?) cu elegantele aparate, ce fac deja parte din stilul personal [...]
Cum dispozitivele iPad, iPod, iPhone, BlackBerry si e-reader-ele castiga tot mai multi adepti de la o zi la alta, producatorii s-au gandit ca posesorii lor si-ar putea dori si o statie de incarcare comuna, deopotriva practica si estetica – pentru a se asorta (cum altfel?) cu elegantele aparate, ce fac deja parte din stilul personal al utilizatorului, ca si piesele vestimentare. Insa, cum fiecare nou dispozitiv electronic cumparat vine la pachet cu incarcator, cablu de alimentare etc., reusim sa facem adevarate stocuri de astfel de accesorii – utile, dar si enervante, atunci cand ocupa tot mai mult spatiu, mai ales ca, evident, nu gasesti niciodata un anumit incarcator atunci cand ai nevoie de el. Iata de ce o statie unica de incarcare pentru telefonul mobil, e-reader, iPod si iPad poate simplifica mult lucrurile.

iB969 are incorporat un suport pentru pozitionarea pe verticala a terminalelor si include doua dock-uri universale: unul pentru incarcare si sincronizare la iTunes, celalalt pentru incarcarea rapida a unui iPhone/iPod. Astfel se pot incarca prin portul USB dispozitiv tip iPad, Blackberry si majoritatea e-reader-elor, inclusiv Sony Reader, Amazon Kindle, Barnes & Noble Nook etc. De asemenea, are un suport extensibil, din cauciuc, pentru depozitarea unui Blackberry sau e-reader in repaus.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feedproxy.google.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.