In al doilea trimestru din 2010, vanzarile globale consolidate ale companiei LG Electronics au crescut cu 10%, comparativ cu anul anterior, ajungand la 12,4 miliarde dolari, iar profitul operational a ajuns la 108 milioane dolari, ceea ce reprezinta o...
In al doilea trimestru din 2010, vanzarile globale consolidate ale companiei LG Electronics au crescut cu 10%, comparativ cu anul anterior, ajungand la 12,4 miliarde dolari, iar profitul operational a ajuns la 108 milioane dolari, ceea ce reprezinta o scadere de 26% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Venitul companiei Home Entertainment a crescut cu 4% comparativ cu trimestrul anterior si cu 19% comparativ cu anul anterior, datorita cererii in continua crestere pentru televizoarele cu ecran plat, ceea ce a dus la vanzari de 4,6 miliarde dolari si la un profit operational de 24 milioane dolari. Livrarile au crescut cu 47% fata de anul trecut, la 6,3 milioane de unitati.

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.