Seria de camere IXUS este completata cu un nou exemplar perfect pentru vacanța. IXUS 300 HS este o camera digitala, compacta disponibila cu un finisaj pe argintiu metalic, negru mat sau alb lucios. IXUS 300 HS este primul model care detine noul sistem Canon HS, ce reuneste un senzor CMOS de 10 megapixeli si procesorul [...]

Seria de camere IXUS este completată cu un nou exemplar perfect pentru vacanță. IXUS 300 HS este o cameră digitală, compactă disponibilă cu un finisaj pe argintiu metalic, negru mat sau alb lucios.

IXUS 300 HS este primul model care deţine noul sistem Canon HS, ce reuneşte un senzor CMOS de 10 megapixeli şi procesorul DIGIC 4 pentru a oferi performanţe îmbunătăţite la o iluminare scăzută şi fotografiere rapidă. Noua combinație ar tebui să rezolve măcar o parte din problemele care apar atunci când doriți să faceți fotografii la o petrecere sau într-un club iar lumina nu e tocmai ideală. Performanţele camerei în condiţii de iluminare scăzută sunt îmbunătăţite de o lentilă f/2.0 cu unghi extins, 28 mm, şi zoom optic 3.8x, ce ajută utilizatorii să se apropie de acţiune şi permit unui flux mai mare de lumină să ajungă la senzor.

Retail jobs

IXUS 300 HS poate să captezescene cu 3.7 fotografii pe secundă şi o rezoluţie maximă de 10 megapixeli, sau până la 8.4 cadre pe secundă la o rezoluţie de 2.5 megapixeli, la folosirea modului High Speed Burst.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feedproxy.google.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.