CorporateNews23 Iulie 201014:30

Lectura de un minut

Producatorul de computere Dell va plati 100 mil. $ catre organismul de reglementare american Securites and Exchange Commision (SEC) pentru ca in perioada 2002-2006 compania a raportat venituri mai mari decat cele reale si a inselat astfel investitorii, scrie presa internationala. Pe langa suma de 100 mil. $, fostul director executiv al companiei, Kevin Rollins si fostul director financiar, James Schneider, vor plati 4 mil. $ si respectiv 3 mil. $ amenda. Totodata si actualul director e

Producatorul de computere Dell va plati 100 mil. dolari catre organismul de reglementare american Securites and Exchange Commision (SEC) pentru ca in perioada 2002-2006 compania a raportat venituri mai mari decat cele reale si a inselat astfel investitorii, scrie presa internationala.

Pe langa suma de 100 mil. dolari, fostul director executiv al companiei, Kevin Rollins si fostul director financiar, James Schneider, vor plati 4 mil. dolari si respectiv 3 mil. dolari amenda. Totodata si actualul director executiv si presedinte al companiei, Michael Dell, a fost de acord sa plateasca 4 mil. dolari,

Desi suma de 100 mil. dolari nu este cea mai mare amenda data de SEC, faptul ca organismul de reglementare a amendat si un director executiv in functiune este un lucru rar, cu atat mai mult cu cat Michael Dell este o figura proeminenta in industrie.

Citeste si:
Studiu: 77% dintre romani cred ca IT-ul va fi cel mai cautat...
Studiu: 77% dintre romani...

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.