IBM se implica tot mai mult in diferite sectoare economice cum ar fi domeniul medical sau cel energetic. Compania spera sa vanda un numar mai mare de sisteme și soluții informatice spitalelor, școlilor, companiilor de distribuție a energie electrice sau administrațiilor locale. Proiectul anunțat recent va sprijini medicii si companiile de asigurari medicale pentru a [...]
IBM se implică tot mai mult în diferite sectoare economice cum ar fi domeniul medical sau cel energetic. Compania speră să vândă un număr mai mare de sisteme și soluții informatice spitalelor, școlilor, companiilor de distribuție a energie electrice sau administrațiilor locale.

Proiectul anunțat recent va sprijini medicii şi companiile de asigurări medicale pentru a oferi servicii de calitate pacienţilor. Suma totală alocată pentru acest proiect, pentru următorii 3 ani este de 100 milioane de dolari.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feedproxy.google.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.