Filiala locala a producatorului de electronice Panasonic a vandut in trei luni 150 de televizoare 3D cu plasma, si mentine estimarea de vanzari de 1.000 de bucati pe intreg anul. Panasonic Romania estimeaza ca piata televizoarelor 3D din Romania se va ridica in 2010 la circa 3.000 de bucati. "Pana in acest moment am inregistrat peste 150 de bucati vandute pentru televizorul cu plasma 3D cu diagonala de 127 cm (singurul model 3D vandut in prezent de companie in Romania - n.r.). Ava
Filiala locala a producatorului de electronice Panasonic a vandut in trei luni 150 de televizoare 3D cu plasma, si mentine estimarea de vanzari de 1.000 de bucati pe intreg anul. Panasonic Romania estimeaza ca piata televizoarelor 3D din Romania se va ridica in 2010 la circa 3.000 de bucati.

"Pana in acest moment am inregistrat peste 150 de bucati vandute pentru televizorul cu plasma 3D cu diagonala de 127 cm (singurul model 3D vandut in prezent de companie in Romania - n.r.). Avand in vedere ca estimarile noastre privind piata in acest segment de produse, in ciuda schimbarilor din mediul economic, nu s-au modificat pana acum, preconizam ca vom vinde circa 1000 de bucati pana la finalul anului", a spus pentru DailyBusiness.ro Stefan Ichim, country manager al Panasonic Romania SRL.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.