Directorul diviziei energie al Siemens SRL, Petru Ruset, a declarat, marti, ca majorarea TVA la 24% va duce la o scadere a cash-flow-ului cu 5% in a doua parte a anului, dar ca societatea nu va fi foarte afectata de aceasta masura, ci mai degraba...

Directorul diviziei energie al Siemens SRL, Petru Ruset, a declarat, marti, ca majorarea TVA la 24% va duce la o scadere a cash-flow-ului cu 5% in a doua parte a anului, dar ca societatea nu va fi foarte afectata de aceasta masura, ci mai degraba platitorul final.

"Toata lumea simte criza. Dar semnalul pe care il simtim din exterior, in special din vestul Europei, este ca aceasta criza se apropie de sfarsit si asteptam ca situatia sa se imbunatateasca, mai ales in tarile din Europa de Est", a declarat Petru Ruset.

De asemenea, acesta a adaugat ca vede Romania ca pe o piata in dezvoltare, cu potential, dar ca are mult de investit in zona de infrastructura.

Citeste si:
Studiu: 77% dintre romani cred ca IT-ul va fi cel mai cautat...
Studiu: 77% dintre romani...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina

Citeste articolul integral pe Share 30 Iunie 2010 Directorul diviziei energie al Siemens SRL, Petru Ruset, a declarat, marti, ca majorarea TVA la 24% va duce la o scadere a cash-flow-ului cu 5% in a doua parte a anului, dar cTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.