Ovi Maps, serviciul gratuit de navigatie auto si pietonala de la Nokia, a anuntat astazi noi parteneriate care ofera informatii mai relevante despre mai multe puncte de interes.
Ovi Maps, serviciul gratuit de navigaţie auto şi pietonală de la Nokia, a anunţat astăzi noi parteneriate care oferă informaţii mai relevante despre mai multe puncte de interes.

Oferind iniţial informaţii despre peste 20.000 de oraşe, comunitatea Qype îmbogăţeşte Ovi Maps cu sute de mii de recomandări şi comentarii postate de utilizatori locali şi turişti despre multe puncte de interes din Europa, precum cafenele, magazine, spa-uri şi hoteluri- astfel că cei ce călătoresc pot găsi informaţii utile înainte de a ajunge la destinaţie. Pe Qype este adăugat un post la fiecare 40 de secunde, astfel că oamenii au la dispoziţie cele mai noi informaţii de care au nevoie pentru a face cele mai bune alegeri, orice destinaţii ar dori să viziteze.
Retail jobs


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Chip.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.