LG Electronics, Samsung si Panasonic sunt cei trei producatori care pe parcursul unei saptamani, incepand de azi, lanseaza primele televizoare 3D din Romania. In medie, pretul pentru un astfel de televizor este de 2.000 de euro. Astfel, incepand cu 8 aprilie televizoarele 3D LG se comercializeaza in magazinele Media Galaxy, la pretul recomandat de 2.000 euro, iar player-ul blu-ray 3D model BX580 va fi disponibil la un pret de 300 euro.Modelul LD920 ofera conexiune USB... [ Citeste a
LG Electronics, Samsung si Panasonic sunt cei trei producatori care pe parcursul unei saptamani, incepand de azi, lanseaza primele televizoare 3D din Romania. In medie, pretul pentru un astfel de televizor este de 2.000 de euro.

Astfel, incepand cu 8 aprilie televizoarele 3D LG se comercializeaza in magazinele Media Galaxy, la pretul recomandat de 2.000 euro, iar player-ul blu-ray 3D model BX580 va fi disponibil la un pret de 300 euro.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.