LG si Samsung si-au prezentat primele televizoare 3D pe piata din Romania, gadget-uri care costa de la circa 8.000 de lei. Televizorul LG costa 2.000 de euro, iar player-ul BluRay 3D este 300 de euro, compania estimand ca ar putea vinde cateva sute anul acesta. Samsung aduce televizoare care costa de la 8.000 lei si dispun de tehnologia care converteste imaginea 2D, in imagine 3D. Pentru moment in magazine nu se poate cumpara continut 3D, singura posibilitate fiind descarcarea de pe internet, a
LG si Samsung au prezentat televizoare 3D in Romania. Pretul este insa de 2.000 de euro, pe o piata unde continutul dedicat este ca si inexistent.

LG si Samsung si-au prezentat primele televizoare 3D pe piata din Romania, gadget-uri care costa de la circa 8.000 de lei. Televizorul LG costa 2.000 de euro, iar player-ul BluRay 3D este 300 de euro, compania estimand ca ar putea vinde cateva sute anul acesta. Samsung aduce televizoare care costa de la 8.000 lei si dispun de tehnologia care converteste imaginea 2D, in imagine 3D. Pentru moment in magazine nu se poate cumpara continut 3D, singura posibilitate fiind descarcarea de pe internet, alternativele fiind limitate.

Citeste articolul integral pe Economie.hotnews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.