Din februarie, producatorul japonez de camere foto si im­pri­mnate Canon l-a numit la con­ducerea subsidiarei loca­le, ca interimar, pe Athanas Nastradinov, directorul ge­ne­ral al filialei din Bulgaria. El vine in locul lui G
Din februarie, producatorul japonez de camere foto si im­pri­mnate Canon l-a numit la con­ducerea subsidiarei loca­le, ca interimar, pe Athanas Nastradinov, directorul ge­ne­ral al filialei din Bulgaria. El vine in locul lui George Iri­mia, plecat de la carma com­paniei in vara anului trecut.

De la inceputul aces­tei luni, si Nicu Stancescu a renuntat la pozitiile detinute in cadrul Canon. El a lucrat timp de opt ani pentru fili­ala locala ca director de marketing pen­tru divizia Photo-Video, iar in ultimii doi ani a preluat si pozitia de manager pentru dezvoltarea de produse foto-vi­deo pentru Europa Centrala si de Est, el avand in sub­ordine 12 tari. In continuare, Stancescu se va dedica unor proiecte de business per­sonale.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Financiarul.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.