PayPoint România, unul dintre principalii operatori de plati în numerar si încarcare electronica din tara, nu mai face fata cererilor colaborare din partea comerciantilor, potrivit lui Mugur Dogariu, managing director în cadrul companiei. „În momentul de fata, PayPoint are contracte încheiate cu 21 de clienti pentru colectare plati facturi, iar planurile noastre pentru 2010 includ încheierea de noi parteneriate cu furnizori de ...
PayPoint România, unul dintre principalii operatori de plăţi în numerar şi încărcare electronică din ţară, nu mai face faţă cererilor colaborare din partea comercianţilor, potrivit lui Mugur Dogariu, managing director în cadrul companiei.

„În momentul de faţă, PayPoint are contracte încheiate cu 21 de clienţi pentru colectare plăţi facturi, iar planurile noastre pentru 2010 includ încheierea de noi parteneriate cu furnizori de servicii şi utilităţi”, a declarat pentru capital.ro Mugur Dogariu, managing director PayPoint România.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.