Peste 60% dintre directorii financiari au in plan realizarea unor schimbari majore pentru a raspunde provocarilor noului climat economic, arata un studiu IBM care a cuprins peste 1.900 CFO si directori de finante din 81 de tari si 35 de ramuri...
Peste 60% dintre directorii financiari au in plan realizarea unor schimbari majore pentru a raspunde provocarilor noului climat economic, arata un studiu IBM care a cuprins peste 1.900 CFO si directori de finante din 81 de tari si 35 de ramuri industriale din intreaga lume.

Directorii financiari considera ca presiunea intensa pe care o resimt deja pe cele trei planuri – reducerea cheltuielilor de baza ale companiei, luarea unor decizii mai rapide si mai exacte, precum si abordarea in mod transparent a actionarilor/partenerilor – se va amplifica semnificativ in urmatorii trei ani.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.