iRiver dispune de un ecran revolutionar e-Ink, care imita fidel textura si calitatile hartiei. Cel mai mare avantaj al acestei tehnologii este ca ecranul este confortabil pentru ochi. Textul poate fi citit in modulul portret sau in modulul peisaj. Consumul de energie este redus, autonomia bateriei fiind de peste 9.000 de pagini la o incarcare completa. iRiver Story are tastatura QWERTY completa, ceea ce permite redactarea de notite – pentru cei care doresc sa si scrie, precum si utilizare

Citeste peste 100 de carti pe noul e-book iRiver Story, gadget ce este disponibil in magazinele Germanos

iRiver dispune de un ecran revolutionar e-Ink, care imita fidel textura si calitatile hartiei. Cel mai mare avantaj al acestei tehnologii este ca ecranul este confortabil pentru ochi. Textul poate fi citit in modulul portret sau in modulul peisaj.

Consumul de energie este redus, autonomia bateriei fiind de peste 9.000 de pagini la o incarcare completa.

iRiver Story are tastatura QWERTY completa, ceea ce permite redactarea de notite – pentru cei care doresc sa si scrie, precum si utilizarea calendarului si a jurnalului.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Webpr.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.