Viitorii clienti ai tabletei iPad lansate de curand de Apple sunt tineri si foarte sociabili, majoritatea avand mai mult de 300 de prieteni pe Facebook , potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare in domeniul retelelor sociale Rapleaf,...

Viitorii clienti ai tabletei iPad lansate de curand de Apple sunt tineri si foarte sociabili, majoritatea avand mai mult de 300 de prieteni pe Facebook, potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare in domeniul retelelor sociale Rapleaf.

Cercetatorii de la Rapleaf au ajuns la aceasta concluzie dupa ce au analizat cele mai mari trei comunitati de fani ai iPad pe reteaua de socializare Facebook, cele trei pagini analizate fiind The iPad (nr. 1 cu 73.187 de fani), The iPad (nr. 2 cu 24.059 de fani) and The iPad (nr 3 cu 5.134 de fani).

Astfel, potrivit studiului, media de varsta fanilor tabletei PC lansate de Apple la finalul lui ianuarie este mult mai mica decat media de varsta a utilizatorilor de Facebook.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.