Dell, al treilea producator de PC-uri din lume, a raportat un profit net de 334 milioane dolari aferent trimestrului patru din 2009, in scadere cu 5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, informeaza Bloomberg. "Suntem dezamagiti de profitabilitate, ceea ce inseamna ca mai avem mult de lucru", a declarat Brian Gladden, directorul financiar al Dell, care a pus rezultatele pe seama vanzarilor de computere ieftine si cipuri de memorie scumpe.... [ Citeste articolul pe Da
Dell, al treilea producator de PC-uri din lume, a raportat un profit net de 334 milioane dolari aferent trimestrului patru din 2009, in scadere cu 5% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

"Suntem dezamagiti de profitabilitate, ceea ce inseamna ca mai avem mult de lucru", a declarat Brian Gladden, directorul financiar al Dell, care a pus rezultatele pe seama vanzarilor de computere ieftine si cipuri de memorie scumpe.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.