Grupul german Bosch a realizat anul trecut investitii de 3,8 miliarde de euro in cercetare si dezvoltare, reusind sa mentina numarul brevetelor depuse la acelasi nivel ca in 2008, a anuntat, miercuri, compania. Potrivit Bosch, 45% din bugetul dedicat cercetarii si dezvoltarii a fost investit in gasirea de solutii tehnologice care duc la economisirea si protejarea resurselor energetice.La nivel international, numarul brevetelor depuse de cercetatorii si... [ Citeste articolul pe Dail

Grupul german Bosch a realizat anul trecut investitii de 3,8 miliarde de euro in cercetare si dezvoltare, reusind sa mentina numarul brevetelor depuse la acelasi nivel ca in 2008.

Potrivit Bosch, 45% din bugetul dedicat cercetarii si dezvoltarii a fost investit in gasirea de solutii tehnologice care duc la economisirea si protejarea resurselor energetice.

La nivel international, numarul brevetelor depuse de cercetatorii si inginerii Bosch anul trecut a fost similar cu cel inregistrat in anul 2008, ridicandu-se la peste 3.800 de inovatii.

Citeste si:
Analiză Nordis Group: De ce imobiliarele au cel mai bun randament...
De ce imobiliarele au cel mai...

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.