Grupul american IBM a inregistrat un profit de 3,2 miliarde dolari in trimestrul al treilea, in urcare cu 14% fata de perioada similara a anului trecut, datorita focusarii activitatii pe software si servicii, operatiuni cu marje mai ridicate de castig. Veniturile IBM au coborat totodata cu 7%, de la 25,3 miliarde de dolari la 23,56 miliarde de dolari, se arata in raportul financiar trimestrial al grupului, citat de Mediafax.Rezultatele IBM nu au satisfacut investitorii, ale caror astept
Grupul american IBM a inregistrat un profit de 3,2 miliarde dolari in trimestrul al treilea, in urcare cu 14% fata de perioada similara a anului trecut, datorita focusarii activitatii pe software si servicii, operatiuni cu marje mai ridicate de castig.

Veniturile IBM au coborat totodata cu 7%, de la 25,3 miliarde de dolari la 23,56 miliarde de dolari, se arata in raportul financiar trimestrial al grupului.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.