Conform unui comunicat de presa remis redactiei, Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) a lansat Logitech Professional Presenter R800 si Logitech Wireless Presenter R400.

Noile presentere Logitech sunt dotate cu laser pointing, conexiune wireless si taste de control, sensibile la atingere, pentru slideshow-uri.

“Cand sustii o prezentare, vrei sa comunici cu publicul, nu cu tehnologia,” a precizat Rory Dooley, manager general al diviziei Control Devices in cadrul Logitech.

“Dotate cu functii care sa te faca mai abil in arta prezentarii, modelele Professional Presenter R800 si Wireless Presenter R400 elimina nevoia de a accesa tot timpul laptopul sau posibilitatea intreruperii prezentarii in PowerPoint pentru a le spune colegilor sa treaca la urmatorul slide”, a mai declarat acesta.

Logitech Professional Presenter R800 va fi disponibil in Europa incepand din septembrie la un pret de 79 euro. Logitech Wireless Presenter R400 va ajunge in septembrie la un pret de 49 euro. Ambele produse vor fi disponibile prin canalele Logitech for Business.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.