CorporateNews18 Ianuarie 201111:05

Lectura de un minut

Citibank anunta inaugurarea primei agentii digitalizate din Romania, dupa ce alte locatii de tipul 'smart banking' au fost deschise recent in New York, Tokyo, Singapore si Hong Kong, potrivit unui comunicat de presa al bancii.
Prin intermediul noii agentii, clientii Citibank pot beneficia acum de o experienta bancara unica, precum si de produse si servicii bancare personalizate prin intermediul celor mai inovatoare tehnologii din noua agentie smart banking din Baneasa Shopping City Bucuresti.

'Segmentul bancar de retail cunoaste schimbari semnificative pe masura ce nevoile clientilor evolueaza. Urmarind aceasta tendinta, operatiunile bancare ar trebui sa devina mai inteligente, iar functiile conventionale ale agentiilor trebuie sa se schimbe in acelasi ritm. Noua agentie smart banking inaugurata de catre Citibank Romania este construita cu grija in jurul clientului si utilizeaza tehnologiile inalte pentru a plasa experienta acestuia pe cel mai important plan', a declarat, in comunicatul citat, Marc Luet, director general al Citicorp Consumer Group pentru zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa, n.r.).Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.