BRD - Groupe Societe Generale a obtinut un profit net de 199 milioane lei (49 milioane euro) in trimestrul I, cu 5% mai mic decat cel inregistrat in perioada similara a anului trecut, iar activele bancii au scazut cu 1,4% in primele trei luni ale acestui an, potrivit datelor prezentate luni de banca si preluate de NewsIn.

BRD - Groupe Societe Generale a obtinut un profit net de 199 milioane lei (49 milioane euro) in trimestrul I, cu 5% mai mic decat cel inregistrat in perioada similara a anului trecut, iar activele bancii au scazut cu 1,4% in primele trei luni ale acestui an.

"Rezultatele financiare obtinute de BRD - Groupe Societe Generale in cursul primului trimestru al anului reflecta scaderea accentuata a activitatii economice si reducerea puternica si persistenta a cererii de produse si servicii bancare, indeosebi pe piata creditului", se arata in comunicat.

Astfel, venitul net bancar a ajuns la 915 milioane lei (224 milioane euro), cu 12% mai mare decat cel din primul trimestru din 2009, iar profitul brut din exploatare a inregistrat o crestere de 24% fata de perioada similara a anului trecut, ajungand la 570 milioane lei (139 milioane euro), potrivit datelor prezentate de BRD SocGen in conformitate cu standardele romanesti de contabilitate.

Citeste si:
Un soldat si-a impuscat comandantul, apoi s-a sinucis
Un soldat si-a impuscat...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina

Citeste articolul integral pe Feedproxy.google.comTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.