Metrorex va plati firmei franceze Cubit France Technologie 1,78 milioane de lei, fara TVA (432.000 euro), pentru a furniza cartele magnetice în urmatoarele cinci luni. Contractul a fost atribuit la 8 martie printr-o negociere directa, fara publicarea unui anunt de participare la licitatie, se arata într-un anunt al Metrorex. Compania justifica modalitatea aleasa pentru atribuirea contractului prin "situatie de urgenta extrema survenita în urma unor ...

Metrorex va plăti firmei franceze Cubit France Technologie 1,78 milioane de lei, fără TVA (432.000 euro), pentru a furniza cartele magnetice în următoarele cinci luni.

Contractul a fost atribuit la 8 martie printr-o negociere directă, fără publicarea unui anunţ de participare la licitaţie, se arată într-un anunţ al Metrorex.

Compania justifică modalitatea aleasă pentru atribuirea contractului prin "situaţie de urgenţă extremă survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute".


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.