CorporateNews4 Februarie 201012:57

Lectura de un minut

Reteaua de magazine Obi, parte a grupului german Tegelmann, va deschide la sfârsitul lunii aprilie un magazin la Ploiesti, a cincea unitate a retelei în România, investitia totala fiind de aproximativ cinci milioane de euro. "Magazinul, primul din judetul Prahova al retelei, este situat în zona de vest a orasului, la iesirea spre Târgoviste, lânga hipermarketul Real. Investitia se ridica la aproximativ cinci milioane de euro, iar prin ...

Reteaua de magazine Obi, parte a grupului german Tegelmann, va deschide la sfarsitul lunii aprilie un magazin la Ploiesti, a cincea unitate a retelei in Romania, investitia totala fiind de aproximativ cinci milioane de euro.

"Magazinul, primul din judetul Prahova al retelei, este situat in zona de vest a orasului, la iesirea spre Targoviste, langa hipermarketul Real. Investitia se ridica la aproximativ cinci milioane de euro, iar prin deschiderea acestui magazin se vor crea in jur de 100 de locuri de munca", a declarat joi Romano Quinzi, managing director OBI pentru Romania.

Magazinul va avea o suprafata totala de circa 10.000 de metri patrati, dintre care aproape 8.500 metri patrati reprezinta suprafata de vanzare. Fiind in acelasi complex cu hipermarketul Real, parcarea va fi comuna, avand circa 800 de locuri.

Citeste si:
Raport eCommerce: Ce au cumparat online romanii in 2018?
Raport eCommerce: Ce au...

Citeste articolul integral pe Capital.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.