CorporateNews15 Ianuarie 201010:01

Lectura sub un minut

BCR, cea mai mare banca de pe piata, a resimtit in plin efectele crizei in 2009: activele au scazut cu aproape 1 mld. euro fata de 2008, pana la 15,1 mld. euro, in timp ce profitul net calculat dupa standardele internationale de raportare (IFRS) a fost de circa 211 mil. euro, la jumatate fata de castigul record raportat pe anul precedent, potrivit unor surse bancare. Cerintele severe de provizionare impuse de BNR au facut ca profitul net al BCR dupa standardele locale de contabilitate
BCR, cea mai mare banca de pe piata, a resimtit in plin efectele crizei in 2009: activele au scazut cu aproape 1 mld. euro fata de 2008, pana la 15,1 miliarde de euro, in timp ce profitul net calculat dupa standardele internationale de raportare (IFRS) a fost de circa 211 milioane euro, la jumatate fata de castigul record raportat pe anul precedent, potrivit unor surse bancare.

Cerintele severe de provizionare impuse de BNR au facut ca profitul net al BCR dupa standardele locale de contabilitate (RAS) sa scada la numai 47,5 milioane de euro.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.