Alpha Bank Romania a contractat un imprumut in valoare de 50 milioane euro de la Banca Europeana pentru Investitii (BEI) pentru finantarea intreprinderilor micii si mijlocii, a anuntat banca. "Creditele acordate in cadrul acestui program se adreseaza proiectelor de investitii din domenii precum agricultura, industria, serviciile, dar si pentru investitii prioritare…

Alpha Bank Romania a contractat un imprumut in valoare de 50 milioane euro de la Banca Europeana pentru Investitii (BEI) pentru finantarea intreprinderilor micii si mijlocii.

"Creditele acordate in cadrul acestui program se adreseaza proiectelor de investitii din domenii precum agricultura, industria, serviciile, dar si pentru investitii prioritare din infrastructura, energie, protectia mediului, industrie, sanatate, educatie".

Valoarea maxima a unui imprumut ce poate fi accesat in cadrul acestui program este de 12,5 milioane euro, iar costul total al unui proiect nu trebuie sa depaseasca 25 milioane euro.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.