Omniasig, jucator improtant pe piata autohtona de asigurari generale, membru al Vienna Insurance Group, a lansat un portal, care permite angajatilor din vanzari ai companiei si intermediarilor emiterea electronica a politelor de raspundere civila auto...

Omniasig, jucator important pe piata autohtona de asigurari generale, membru al Vienna Insurance Group, a lansat un portal, care permite angajatilor din vanzari ai companiei si intermediarilor emiterea electronica a politelor de raspundere civila auto obligatorie (RCA).

Portalul acceseaza automat baza de date CEDAM si calculeaza conform sistemului bonus/malus tarifele pentru toti clientii. Prin intermediul acestui portal se va analiza automat profilul clientului, iar tariful va fi personalizat in functie de datele introduse de acesta.

Tariful RCA pentru 2010 este unul care pune accentul pe profilul clientului si pe istoricul daunalitatii, astfel incat clientii cu un grad de risc mai scazut sa nu mai fie afectati in prima lor de asigurare de catre clientii care au un grad de risc mai ridicat, precizeaza compania, a anuntat compania.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.