CorporateNews4 Ianuarie 201010:00

Lectura sub un minut

Reluarea cresterii economice cu pana la 1,6 % in 2010 (daca riscurile nu se materializeaza) o piata a constructiilor in stagnare, estomparea programului Prima Casa si mai putine falimente fata de 2009- acestea sunt in linii mari prognozele economistului sef al ING Bank, Nicolaie Chidesciuc. Departamentul Economic al HotNews va publica in zilele urmatoare opiniile economistilor sefi, ai presedintilor de banci, legate de ce ne asteapta in 2010. Din raspunsurile primite pana acum, bancherii prives
Reluarea cresterii economice cu pana la 1,6 % in 2010 (daca riscurile nu se materializeaza) o piata a constructiilor in stagnare, estomparea programului Prima Casa si mai putine falimente fata de 2009- acestea sunt in linii mari prognozele economistului sef al ING Bank, Nicolaie Chidesciuc.

In general, bancherii privesc optimisti anul care tocmai a inceput. Majoritatea spun ca 2010 va fi mai bun decat 2009, cu cateva conditii, cea mai importanta fiind reforma administratiei de stat.

Citeste articolul integral pe Economie.hotnews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.