Alpha Bank a lansat o promotie prin care ofera clientilor sai posesori de carduri de credit Visa Credit, Visa Gold si MasterCard Credit o reducere de 50% a dobanzii aferente cardului de credit pentru cumparaturile realizate in zilele de joi, pana la...
Alpha Bank a lansat o promotie prin care ofera clientilor sai posesori de carduri de credit Visa Credit, Visa Gold si MasterCard Credit o reducere de 50% a dobanzii aferente cardului de credit pentru cumparaturile realizate in zilele de joi, pana la finalul lunii februarie 2010.

In acelasi timp, clientii care aplica in perioada 21 decembrie 2009 – 28 februarie 2010 pentru unul dintre cardurile de credit din portofoliul bancii beneficiaza, pe langa reducerea de 50%, de returnarea pe cont a echivalentului a 1% din valoarea platii efectuate cu cardul la benzinarii, 2% din valoarea platii efectuate cu cardul in restaurante si 3% din valoarea platii efectuate cu cardul in librarii, indiferent de ziua din saptamana in care acestea au avut loc.

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.