Millennium Bank Romania are un nou sediu central, in cladirea City Gate de la Piata Presei Libere, unde a inchiriat 5 etaje. Procesul de mutare se realizeaza in doua etape si se va finaliza pe 14 decembrie, au spus reprezentantii bancii. "Millennium Bank a inchiriat cinci etaje (13-17), unde vor fi birourile, precum si un spatiu la parter, destinat lucrului cu publicul", au precizat oficialii bancii.In total, este vorba de o suprafata de aproximativ 7.000 de metri... [ Cit
Millennium Bank Romania are un nou sediu central, in cladirea City Gate de la Piata Presei Libere, unde a inchiriat 5 etaje. Procesul de mutare se realizeaza in doua etape si se va finaliza pe 14 decembrie.

"Millennium Bank a inchiriat cinci etaje (13-17), unde vor fi birourile, precum si un spatiu la parter, destinat lucrului cu publicul", au precizat oficialii bancii.In total, este vorba de o suprafata de aproximativ 7.000 de metri patrati.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.