Garantiile utilizate in cadrul programului "Prima Casa" pana la finalul lui noiembrie au ajuns la 400 milioane euro, respectiv 40% din valoarea plafonului aprobat de stat, echivalentul a 9.467 dosare, a declarat Rodica Ionescu, consilier al presedintelui Fondului de Garantare. Totodata, valoarea medie a garantiei era de 41.875 euro…

Garantiile utilizate in cadrul programului "Prima Casa" pana la finalul lui noiembrie au ajuns la 400 milioane euro, respectiv 40% din valoarea plafonului aprobat de stat, echivalentul a 9.467 dosare, a declarat Rodica Ionescu, consilier al presedintelui Fondului de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri.

Totodata, valoarea medie a garantiei era de 41.875 euro.

Din solicitarile primite de Fond pentru programul "Prima Casa", cea mai mare parte vizau achizitionarea de locuinte vechi, iar 28% erau pentru imobile noi, construite dupa anul 2008 si doar 3,4% imobile inca nefinalizate.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.